Brow lamination is een behandeling waarbij de wenkbrauwhaartjes gestyled en gefixeerd worden om een vollere en strakkere wenkbrauwlook te creëren. De haartjes worden in de gewenste richting gekamd en gefixeerd met een speciale formule, waardoor ze gedurende 6 – 8 weken in die positie blijven. Dit resulteert in een voller ogende wenkbrauw met een strakke en gestylde uitstraling.

Brow Lamination is dé nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting worden geplaatst. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller en bovenal ‘fluffy’. De Brow Lamination geeft een natuurlijk resultaat en blijft cq. 6 – 8 weken zichtbaar, dit is namelijk de groeicyclus van jouw wenkbrauw haartjes.

Instant fluffy wenkbrauwen!

– SUU Beauty

Een uitgebreide browmapping; waxen, epileren en verven zijn inbegrepen. Om nog langer plezier te hebben van je wenkbrauwen wordt er met hybride henna verf gekleurd!

Wil je geen natuurlijk maar een juist een opvallender resultaat? Ook dat is mogelijk, wel is dit mede afhankelijk van jou eigen wenkbrauwen. Hoe voller de wenkbrauwen hoe voller het resultaat.

Behandeltijd; ongeveer 45 minuten.
Prijs; €70,-

Brow Lamination
Brow Lamination
Brow Lamination

Méér resultaten of inspiratie op doen?

Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermt

“Zoals altijd zijn mijn wenkbrauwen en wimpers weer perfect! Niemand anders mag ze doen dan Suus!
Je bent een topper!”

Desiree B.

Schoonheid kent geen tijd, ik neem tijdens iedere behandeling ruimschoots de tijd voor jou.