Verlang je naar strakke, geaccentueerde wenkbrauwen zonder permanente make-up?

Een wenkbrauwbehandeling omvat verschillende technieken en procedures die worden uitgevoerd om jouw wenkbrauwen te verbeteren en te verfraaien. Door het epileren; verven; shapen, stylen en bijwerken van de wenkbrauwen. Tijdens een wenkbrauwbehandeling geef ik ook advies over de juiste vorm en kleur van de wenkbrauwen, afhankelijk van de gezichtskenmerken en jou persoonlijke voorkeuren. Het doel van een wenkbrauwbehandeling is om de wenkbrauwen te accentueren en te perfectioneren, waardoor ze bijdragen aan een verzorgde en harmonieuze uitstraling van het gezicht.

– SUU Beauty
BROWMAPPING

Browmapping

Wanneer je al permanente make-up hebt maar je wenkbrauw haartjes zijn iets lichter van kleur dan de permanente make-up, dan biedt een browtreatment de ideale oplossing! Met deze behandeling worden de wenkbrauw haartjes gekleurd waardoor ze perfect aansluiten bij je permanente make-up wenkbrauwen. De groeicyclus van wenkbrauwhaartjes is gemiddeld 5-8 weken, wat betekent dat je wenkbrauwen gedurende ongeveer 6 weken mooi van vorm en kleur blijven. Maak nu een afspraak voor een browtreatment en geniet van perfect bijgewerkte wenkbrauwen die naadloos aansluiten bij je permanente make-up!

Zijn jou wenkbrauwen alleen toe aan een strakkere vorm en wil je ze niet geverfd hebben? Boek dan de browtreatment behandeling zonder verf!

NB: Heb jij een PPD allergie? Geen zorgen, ik werk met PPD vrije verf.

Behandeltijd; ongeveer 30 minuten.
Prijs; €35,- en €30,- zonder verven.

Brow Treatment
Brow Treatment
Brow Treatment
Brow Treatment
Brow Treatment
Brow Treatment

Méér resultaten of inspiratie op doen?

Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermt


“Wimpers en Wenkbrauwen zijn heel Mooi gedaan, makkelijk afspraak maken, denkt met je mee, wat de mogelijkheden zijn. Zij is heel erg Lief en Sympathiek.
Zij werkt als een Professional.”

J.E. Sierra Thomas.

Ik neem ruimschoots de tijd voor jouw wenkbrauwen, omdat mooie wenkbrauwen geen tijd kennen.