Het beste van twee werelden, Powderbrows en Microblading gecombineerd in één wenkbrauw voor de perfecte look.

Combibrows is een techniek die microblading en shading combineert voor strakke, symmetrische en goed gedefinieerde wenkbrauwen die je gezicht accentueren. De aanzet wordt aangebracht met microblading waarnaar de overloop met powderbrows worden gepigmenteerd. Ideaal wanneer je twijfelt tussen beide technieken of haartjes bij de aanzet mist.

Na genezing zal niemand zien dat je permanente make-up draagt, vooral met deze combinatie die zorgt voor een subtiele en natuurlijke maar toch volle uitstraling. Het is tijd om afscheid te nemen van te dunne, ongelijke wenkbrauwen of ontbrekende haartjes!

Laat je niet langer tegenhouden, deze combinatie wenkbrauw is dé oplossing voor jou wenkbrauw!

– SUU Beauty

Na een uitgebreide browmapping, waarbij ik de wenkbrauwen passend bij jouw gezicht uitteken, bepaal ik samen met jou welke kleur het beste bij jou past. Onthoud dat de kleur gemiddeld tot wel 40% terugloopt in toon en hardheid, zo blijft er een natuurlijk effect over. Ook laat ik je zien waar de microblading toegepast wordt. 

– SUU Beauty
BROWMAPPING

Browmapping

Door het toepassen van Powderbrows én Microblading geniet jij elke dag van perfecte wenkbrauwen zonder make-up.

Met deze techniek blijven je wenkbrauwen gemiddeld tot wel 1.5 a 2 jaar mooi vóór je een nieuwe nabehandeling nodig hebt.

Stel je eens voor, nooit méér te veel epileren en elke ochtend wakker worden met perfecte wenkbrauwen! Wacht niet langer en geef jezelf het gemak en de schoonheid van langdurig prachtige wenkbrauwen.

Boek nu een afspraak en geniet van de vrijheid en zelfverzekerdheid die komt met perfect gevormde wenkbrauwen, elke dag opnieuw.

Behandeltijd; ongeveer 1,5 uur.
Prijs; €279,-
*voor een touch-up klik hier.

Combibrows
Combibrow
Combibrows
Combibrows
Combibrows
Combibrows

Méér resultaten of inspiratie op doen?

Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermt

“Heel tevreden met het resultaat van de combi-brows. Suus begeleidt je goed door het hele proces en werkt erg secuur. Ze luistert goed naar je wensen is erg goed in wat ze doet.”

Schoonheid kent geen tijd, ik neem tijdens de combibrow behandeling ruimschoots de tijd voor jou.

*Behoefte aan maximale privacy? Of direct geholpen worden, zelfs buiten werktijden, zelfs als ik volgeboekt ben? Klik hier.