Strakke lijnen, prachtige wings, subtiele schaduw; allemaal zonder oogpotlood.

Permanente make-up eyeliner, tegenwoordig ook wel bekend als infralash of deepliner, is een subtiele techniek waarbij de eyeliner tussen de wimpers wordt geplaatst.

Deze techniek geeft je ogen een mooie uitstraling en accentueert jouw blik. Indien gewenst kan de dikte of lengte van de eyeliner worden aangepast om aan jouw voorkeuren te voldoen. Met deze langdurige oplossing hoef je, je geen zorgen te maken over het dagelijks aanbrengen van een eyeliner en kun je genieten van een prachtige oogopslag.

Laat je ogen stralen met de perfecte eyeliner.

– SUU BEAUTY

Pijnlijk is deze behandeling niet, met een dunne naaldmodule wordt de eyeliner subtiel aangebracht. Ik werk met een erkend zwart pigment wat makkelijk in de huid opgenomen wordt waardoor hard en diep pigmenteren tot het verleden behoren.

Ik breng de eyeliner in de wimperrand aan, daarom wordt het ook wel een infralash of deepliner genoemd. Dit voorkomt een lege rand tussen de eyeliner en de wimpers en maakt een eyeliner nog natuurlijker! Desgewenst kan de eyeliner in overleg in dikte of lengte aangepast worden.

Struggle jij elke dag met het tekenen van twee symmetrische lijntjes? Wil jij wakker worden met een uitgeslapen uitstraling? Dan is de permanente make-up eyeliner zeker wat voor jou!

Onder –of– boven
Behandeltijd; ongeveer 1 uur.
Prijs; €199,-

Onder –en– boven
Behandeltijd; ongeveer 1,5 uur.
Prijs; €249,-

Eyeliner met wing -en- -of- schaduw
Behandeltijd; ongeveer 2 uur.
Prijs; €279,-


*voor een touch-up klik hier.

Powderbrows wenkbrauw tattoo
Eyeliner
Eyeliner
Infralash - Eyeliner tattoo
Eyeliner
Eyeliner
Eyeliner tattoo
Eyeliner
Eyeliner

Méér resultaten of inspiratie op doen?

Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermt

“Ben heel blij met mijn infralash, ziet er echt heel mooi uit. Ga zeker weer terug komen.”

Wendy S.

Ik neem tijdens de Infralash behandeling ruimschoots de tijd voor jou.

*Behoefte aan maximale privacy? Of direct geholpen worden, zelfs buiten werktijden, zelfs als ik volgeboekt ben? Klik hier.