Eén van de zeven schoonheden, Faux Freckles, sproetjes, beauty-mark.

Permanente make up sproeten, ook wel de Faux Freckles genoemd, worden gecreëerd door het plaatsen van nagebootste sproetjes door middel van een (semi) permanente make up behandeling en een zacht, warm pigment zodat na genezing natuurlijke sproetjes overblijven. Hetzelfde geldt voor permanente make-up moedervlekjes.

Sproetjes, of een moedervlekje boven de lip, zijn één van de zeven schoonheden maar helaas is niet iedereen hier mee geboren! Deze behandeling wordt dan ook steeds populairder en bestaat in de randstad zelfs al enkele jaren.

Vroeger werden de sproeten gezien als witches marks. Nu weten we gelukkig wel beter!

– SUU Beauty

Ben jij het zat om sproetjes of een moedervlek te tekenen dan is de permanente make up sproetjes en/of moedervlek behandeling iets voor jou!

Het klinkt misschien wat gek, sproetjes of een moedervlekje tatoeëren. Toch is het een grote trend, en waarom ook niet? Zolang het natuurlijk geneest geeft het jouw uitstraling een extra dimensie!

Behandeltijd: ongeveer 30 minuten.
Prijs: tot 3 moedervlekken €50,-, Neus en Jukbeenderen €99,-
*voor een touch-up klik hier.

Faux Freckles
Faux Freckles
Faux Freckles

Méér resultaten of inspiratie op doen?

Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermt

“Onlangs een behandeling gehad en ben enorm te spreken over de service en het resultaat. Suus neemt de tijd, geeft goed advies en is heel erg lief!”

M.

Schoonheid kent geen tijd, ik neem tijdens de PMU Sproetjes behandeling ruimschoots de tijd voor jou.

*Behoefte aan maximale privacy? Of direct geholpen worden, zelfs buiten werktijden, zelfs als ik volgeboekt ben? Klik hier.