Profiteer van de gelegenheid om geheel vrijblijvend kennis te maken met (S)PMU inclusief uitgebreide mapping.

Ik geloof in het belang van een goede start. Daarom bied ik een geheel vrijblijvende en kosteloze permanente make-up intake aan, waarbij ik de tijd neem om jouw specifieke behoefte te begrijpen en je kennis te laten maken met mij, mijn salon, en gewenste informatie over de pmu behandeling.


Ik zal een gedetailleerde mapping uitvoeren, waarbij ik de wenkbrauwen, eyeliner of lipvorm volledig zal tekenen op basis van je gezichtscontouren en huidige vorm. Je kunt aangeven of deze vorm ook is wat je zoekt en indien gewenst aanpassingen aangeven. Daarna zal ik de beschikbare kleuren laten zien en in overleg met jouw wensen zal ik je adviseren over de kleurkeuze.

– SUU Beauty
BROWMAPPING

Browmapping

Permanente make-up accentueert op een natuurlijke manier jouw unieke stijl en zelfvertrouwen. 

– SUU Beauty

Open, eerlijk en kundig advies, misschien heb je interesse in hairstrokes ‘microblading’ maar adviseer ik je om toch voor powderbrows te kiezen of wellicht een combinatie van microblading en powerbrows in de vorm van de nieuwe trend combibrows.

Hetzelfde kan gelden voor een eyeliner of lipblush. Ik denk graag met je mee en geef altijd eerlijk advies, omdat alleen op die manier het beste resultaat kan worden behaald.

Wacht niet langer en reserveer vandaag nog jouw plekje!
Een intake permanente make-up verplicht je niet tot het inplannen van een daadwerkelijke permanente make-up behandeling!

Behandeltijd; ongeveer 30 minuten.
Prijs; €0,-

Combibrows
Powderbrows tattoo
Powderbrows
Combibrows
Powderbrows wenkbrauw tattoo
Powderbrows
Powderbrows
Infralash - Eyeliner tattoo
Combibrows

Méér resultaten of inspiratie op doen?

Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermt

Professioneel en prettig behandeld in een fijne, nette omgeving. Resultaat moet nog touch-up ondergaan maar alle vertrouwen in het eindresultaat.”

Lucie W.

Ik werk met veel liefde voor het vak. Elke klant krijgt bij mij de benodigde tijd en aandacht om tevreden de deur uit te gaan.

*Behoefte aan maximale privacy? Of direct geholpen worden, zelfs buiten werktijden, zelfs als ik volgeboekt ben? Klik hier.