Hybride Henna Brows zijn momenteel erg populair! Dit kleurenpigment wordt ook wel hybride verf genoemd en is verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren die ook nog eens gemengd kunnen worden. Ontdek de veelzijdigheid van Hybride Henna Brows en geef je wenkbrauwen een prachtige en natuurlijke uitstraling. Maak vandaag nog een afspraak om deze trendy behandeling te ervaren!

Ontdek de magie van henna brows en geef je wenkbrauwen een natuurlijke en langdurige boost! Met onze henna brow behandeling creëren we prachtig gevormde wenkbrauwen die tot wel 6 weken perfect blijven zitten. De henna verft niet alleen de haartjes, maar ook de huid, waardoor je een vollere en strakkere wenkbrauwlook krijgt. Laat je wenkbrauwen spreken met onze professionele henna brow behandeling en geniet van een moeiteloze en verzorgde uitstraling. Boek nu je afspraak en ervaar zelf de kracht van henna brows!

Vermijd frustratie door het vermijden van verkeerd epileren van je wenkbrauwen, waardoor de vorm niet meer tot zijn recht komt. Het is erg vervelend als je wenkbrauwen een andere uitstraling hebben omdat je niet weet welke vorm het beste bij jou past. Geven jouw wenkbrauwen bijvoorbeeld een strenge of boze indruk? Of mis je juist vorm en weet je niet welke vorm het beste bij jou past? Met deze behandeling voer ik een uitgebreide browmapping uit, waarbij ik jouw wenkbrauwen volledig uitteken op basis van jouw gezichtskenmerken en persoonlijke wensen. Daarnaast geef ik deskundig advies over de juiste hennakleur om je wenkbrauwen perfect af te maken. Maak nu een afspraak en ontdek welke wenkbrauwvorm het beste bij jou past!

– SUU Beauty
BROWMAPPING

Browmapping

Deze behandeling is ook ideaal om een beeld te krijgen van powderbrows, het is geen vergelijkbare behandeling maar geeft wel het effect weer van een subtiel gekleurde wenkbrauw gedurende 6 weken!

Heb je wel permanente make-up maar zijn je wenkbrauw haartjes net wat lichter van kleur of ben je nog niet toe aan een touch-up van de permanente make-up? Ook dan biedt henna een oplossing! De wenkbrauw haartjes worden gekleurd en sluiten zo weer perfect aan bij jou permanente make-up wenkbrauwen maar ook de huid wordt gekleurd waardoor de permanente make-up weer meer straalt.

“Ik neem ruimschoots de tijd voor jouw wenkbrauwen, omdat mooie wenkbrauwen tijdloos zijn.”

– SUU Beauty

NB: Heb jij een PPD allergie? Geen zorgen, ik werk met PPD vrije henna.

Behandeltijd; ongeveer 45 minuten.
Prijs; €45,-

Bij deze behandeling zijn het waxen en epileren van wenkbrauwen inbegrepen, zo creëer je een strakke wenkbrauw.

Henna Brows
Henna Brows
Henna Brows
Henna Brows
Henna Brows
Henna Brows

Méér resultaten of inspiratie op doen?

Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermt

“Ik heb mijn wenkbrauwen gedaan en ik heb ze nog nooit zo mooi in vorm gehad. Goed advies met betrekking tot henna of verf en er wordt uitgebreid de tijd genomen om de wenkbrauwen in perfecte vorm te krijgen. Dus ik ben zeer tevreden en ik kom zeker terug!”

Kim R.

Ik neem tijdens de Hybride Henna behandeling ruimschoots de tijd voor jouw wenkbrauwen.