Ook wel full lips PMU genoemd, waarbij meerdere lagen kleur aangebracht worden voor optisch volle en gekleurde lippen.

Een duidelijk gevormde lip met een zachte overloop van kleuren, dat is wat lipblush creëert. Bij lipblush, ook wel full lips PMU genoemd, wordt er met een schaduw techniek lagen van kleur aangebracht op de lippen. Deze techniek is relatief nieuw en heel populair!

Bij een lipblush behandeling pigmenteer ik de lippen met een dunne naald module en een kleur naar keuze! Ik heb keus uit maar liefst 9 kleuren die ook nog te mengen zijn. Belangrijk hierbij is dat ik wel de kleurenleer in acht neem. De kleuren waar ik mee werk hebben allemaal een lippotlood en lipgloss zodat je vooraf goed kunt kijken wat bij jou past. Wees niet bang, de behandeling is vrijwel pijnloos!

Bye bye lippenstift op je tanden! Ontdek nu de perfecte kleur die de hele dag blijft zitten!”

– SUU Beauty

Het grote voordeel van een lippigmentatie behandeling is dat asymmetrie in de lippen sterk verminderd kan worden. Hierdoor heb je ieder moment van de dag perfecte lippen zonder enige moeite! Veel mensen hebben een onduidelijke lip rand door bijvoorbeeld het gebruik van fillers of veroudering, de lip rand kan ik hiermee ook weer mooi strak en zichtbaar maken. Hierdoor lijken de lippen eveneens optisch voller. Ook eventuele littekentjes kunnen zichtbaar minder worden na een lipblush behandeling.

Wanneer je veel pigment in je lippen hebt (komt veel voor bij negroïde dames), soms ook bij 1 van de lippen, kun je er met lipblush voor zorgen dat beide lippen een mooie kleur krijgen. Deze behandeling heet dark lips neutralisation ofwel lip enlightenment.

Ideaal, geen lippenstift meer op je tanden en de hele dag een mooie kleur!

Behandeltijd: ongeveer 2 uur.
Prijs: €279,-.
*voor een touch-up klik hier.

Lipblush
Lipblush
Lip tattoo
Combibrows
Lipblush
Lipblush
Lipblush

Méér resultaten of inspiratie op doen?

Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermt

“Goede PMU specialist, die weet wat ze doet.”

Britt G.

Schoonheid kent geen tijd, ik neem tijdens de lipblush behandeling ruimschoots de tijd voor jou.

*Behoefte aan maximale privacy? Of direct geholpen worden, zelfs buiten werktijden, zelfs als ik volgeboekt ben? Klik hier.