Lippen tattoo voor optisch volle en symmetrische lippen

Overweeg je een lippen tattoo in Oldenzaal of Deventer? Gun jezelf dan de luxe van een professionele lipblush behandeling in mijn salon. Lipblush heet ook wel full lips PMU. Hierbij breng ik met een schaduwtechniek meerdere lagen pigment aan op de lippen. Ik luister goed naar je wensen en neem met plezier ruim de tijd voor je. Zo ben je zeker van een mooi resultaat!

(S)PMU is een manier om de uitstraling van je gezicht aan te passen door er zachte pigmenten in aan te brengen.

– SUU Beauty

Lip blush tattoo in Oldenzaal of Deventer 

Ik ben er helemaal op gericht om je de beste ervaring te geven. En natuurlijk het resultaat dat jouw blij maakt. Hiervoor volg ik elk jaar erkende trainingen. Ik heb bovendien al jarenlang ervaring met (semi)permanente make-up, oftewel (S)PMU. De sterke punten van een lipblush behandeling in mijn salon:

 • Gratis PMU intake
 • Hygiënisch
 • Nauwkeurig
 • Prettige, nette salon met erkende GGD-keuring
 • Pigmenten zijn EU REACH-goedgekeurd
 • Eerlijk en deskundig advies
 • Je eigen lipvorm accentueren op een natuurlijke manier
 • Genoeg tijd en aandacht voor een professioneel resultaat

Gratis Permanente Make-up intake 

Toch wel spannend om een lippen tattoo te doen? Door mijn ruime ervaring weet ik wat kwaliteit is. Daarnaast werk ik uitsluitend met producten die goed bekendstaan. Om je wensen te bespreken en te bepalen wat voor jou de beste behandeling is, ben je welkom voor een gratis PMU-intake zonder verplichtingen. Tijdens dit gesprek adviseer ik over de optie waarmee je er op je best uitziet en die je doet stralen.

Met permanente make-up benadruk je je persoonlijke stijl en groeit je zelfvertrouwen. Veel van mijn klanten zijn zeer tevreden over hun behandeling. Bekijk ook eens de foto’s met resultaten en laat je inspireren.

Wat is lip blush PMU? 

Ga je voor lip blush PMU, dan heb je de keuze uit negen kleuren. Ook is het mogelijk om een kleur te mengen. Tijdens de behandeling pigmenteer ik je lippen met een dunne naaldmodule. De lipblush behandeling is oppervlakkig in de huid. De meeste mensen ervaren de techniek daarom niet als pijnlijk. Het wordt dus niet zo diep aangebracht als een echte tatoeage.

Voordat het pigmenteren begint, teken ik de lipvorm uit. Samen beoordelen we de vorm en doe ik eventueel een aanpassing. Ik denk graag met je mee over de vorm en de kleur die past bij je wensen en huidtype.

De voordelen van lipblush

Een lip blush PMU behandeling duurt ongeveer twee uur. De techniek die ik gebruik is de allernieuwste en meest voorzichtige, bijkomend voordeel is dat hierdoor vaak één behandeling volstaat. Dit zijn de voordelen van de behandeling:

 • Je lippen hebben de hele dag een mooie kleur
 • Eventuele asymmetrie in de lippen vermindert sterk
 • De liprand is weer strak en zichtbaar
 • De lippen lijken optisch voller te zijn.
 • Littekentjes zijn minder zichtbaar
 • Lippen met veel pigment (van donkere dames) krijgen een mooie, egale kleur (lip enlightenment).

Mooi resultaat met organische pigmenten

Ben je benieuwd hoelang je lip blush tattoo mooi blijft? Je kan er gemiddeld op rekenen dat je 3-5 jaar plezier hebt van je lipblush. De techniek waarvan ik gebruikmaak, is oppervlakkiger en zachter dan vroeger. Doordat de tattoo minder diep in de huid is aangebracht, ontstaat er geen huidschade.

Ik gebruik organische pigmenten. Dit houdt in dat de huid de pigmenten afbreekt, waardoor de kleur met de tijd vervaagt. Hoe snel de vervaging gaat, heeft te maken met nazorg, product gebruik, je leeftijd en je huidtype.

Prijzen van een lip blush tattoo

Als PMU-specialist volg ik regelmatig trainingen en masterclasses door de hele wereld. Technieken en producten veranderen soms. Als klant verdien je het beste en daarom gebruik ik altijd hoogwaardige producten. Ook neem ik voor elke behandeling rustig de tijd. De PMU lipblush prijzen van SUU Beauty zijn gebaseerd op de producten en tijdsduur. Ook vereiste keuringen, apparatuur en scholing spelen mee.

Heb je behoefte aan maximale privacy? Dan is het ook mogelijk om buiten de normale werktijden af te spreken.

Nog vragen?
Het is logisch dat je allerlei vragen hebt over lippen tattoos. Bekijk daarom de PMU lipblush veel gestelde vragen. Wie weet heb je al bestaande permanente make-up of wil je weten wat er precies bij de behandeling is inbegrepen.

Bij de veel gestelde vragen lees je ook meer over de voor- en nazorgmaatregelen die van belang zijn. Deze dragen bij aan een optimaal resultaat. Weet je niet of een lip blush tattoo voor jou mogelijk is, omdat je aan een aandoening lijdt? Raadpleeg bij twijfel altijd je behandelend arts voor advies. Neem bovendien vrijblijvend contact met mij op voor informatie.

Lipblush behandeling in Oldenzaal of Deventer
Een lippen tattoo is vrijwel voor iedereen mogelijk. Hoe fijn is het, als je nooit meer lippenstift op je tanden hebt. Ook heb je altijd een prachtige kleur op je lippen, die je tot een sprankelende versie van jezelf maakt. Dat zorgt voor een flinke dosis zelfvertrouwen! Maak online een afspraak voor een behandeling of vrijblijvende intake. Ik ontvang je graag bij SUU Beauty in Oldenzaal of Deventer.

 

Permanente Make up Oldenzaal
Powderbrows
Permanente Make up Oldenzaal
Powderbrows
Permanente Make up Oldenzaal
Powderbrows

“PMU eyeliner laten zetten, enorm tevreden. De 24/7 goede service van Suus mag ook benoemd worden
(voor beantwoorden van vragen vooraf en achteraf per whatsapp)”

Schoonheid kent geen tijd, ik neem tijdens iedere behandeling ruimschoots de tijd voor jou.