Verbluffende ‘hairstrokes’ die je wenkbrauwen een
natuurlijke en volle uitstraling geven.

Ontdek het resultaat van microblading! Laat je wenkbrauwen transformeren met behulp van mijn professionele handmoduletechniek. Ervaar de precisie van oppervlakkige krasjes in de lederhuid, gevolgd door het aanbrengen van pigment.
Het resultaat? Verbluffende ‘hairstrokes’ die je wenkbrauwen een natuurlijke en volle uitstraling geven.

Zet jij de stap, naar prachtige wenkbrauwen?

Schoonheid begint bij perfect gevormde wenkbrauwen, en microblading is de kunst om die perfectie te creëren.

– SUU Beauty

Na een uitgebreide browmapping, waarbij ik de wenkbrauwen volledig uitteken en samen met jou de vorm bepaal, bekijken wij samen de kleur. Microblading zorgt voor natuurlijk ogende en symmetrische wenkbrauwen.

– SUU Beauty
BROWMAPPING

Browmapping

Bij mij wordt microblading met de hand uitgevoerd, waarbij ik een pen gebruik met kleine naaldjes die samen een optisch mesje vormen. Met deze techniek creëer ik oppervlakkige krasjes in de vorm van hairstrokes, waarbij ik pigment aanbreng om natuurlijk ogende wenkbrauwen te creëren. Het klinkt misschien pijnlijk maar epileren wordt veelal als gevoeliger ervaren, ik werk namelijk in de bovenste huidlaag! Met een ruime keuze aan kleuren vind je altijd een tint die bij jouw huid -en haar past.

Wil je na een paar jaar toch overstappen naar powderbrows? Geen probleem! Als de microblading goed is aangebracht, kan er een powderbrow overheen worden gezet. Als je, je microblading wil bijwerken kan dit vaak meerdere keren, afhankelijk van hoe het pigment zich in je huid ontwikkelt.

Behandeltijd; ongeveer 1,5 uur.
Prijs; €249,-
*voor een touch-up klik hier.

Microblading
Microblading
Microblading

Méér resultaten of inspiratie op doen?

Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermt

“Suus is een professional. Ze geeft deskundig advies en voert in overleg uit wat je graag wilt. Ik vond het best spannend om microblading te laten doen, het is toch je aangezicht. Suus heeft goed en geduldig advies gegeven en uitgelegd wat er zou gaan gebeuren en welke kleur het beste bij mij past. Tot nu toe heel tevreden.”

Elize van Z.

Ik neem tijdens de Microblading behandeling ruimschoots de tijd voor jou.

*Behoefte aan maximale privacy? Of direct geholpen worden, zelfs buiten werktijden, zelfs als ik volgeboekt ben? Klik hier.