Powderbrows of Ombre Brows de allernieuwste techniek op het gebied van permanente make up wenkbrauwen.

Vroeger bestond er permanente make up dat resulteerde in grijze, groene of oranje wenkbrauwen. Vaak ook nog dun van vorm. De angst van iedere PMU stylist én klant. Gelukkig zijn de technieken en pigmenten door ontwikkelt tot de dag van vandaag en creëren we met powderbrows zachte, natuurlijke maar toch strakke wenkbrauwen. Na genezing zal niemand zien dat jij permanente make up draagt op je wenkbrauwen, omdat er een ‘gepoederd’ effect overblijft.

Na een uitgebreide browmapping, waarbij ik de wenkbrauwen passend bij jou gezicht uitteken, bepaal ik samen met jou welke kleur het beste bij jou past. Onthoud dat de kleur tot wel 40% terugloopt in toon en hardheid, zo blijft er een gepoederd effect over. Ik breng de powderbrows aan met een dunne naaldmodule, deze techniek wordt machinaal aangebracht door laagjes pigment te schaduwen in de juiste vorm.

Powderbrows of ombre brows zijn de allernieuwste techniek op het gebied van permanente make up wenkbrauwen. Ervaring leert dat genezen resultaten geen schade aan de huid toebrengen en dat ook een vette huid een mooi resultaat kan verkrijgen!

Het voordeel van deze permanente make up techniek is eveneens de houdbaarheid, powderbrows blijven tot wel 2 jaar mooi alvorens je een nieuwe nabehandeling nodig bent.

Ideaal, zo epileer je nooit meer teveel en sta je op met perfecte wenkbrauwen!

Schoonheid kent geen tijd, ik neem tijdens iedere behandeling ruimschoots de tijd voor jou.