Overweeg je permanente make-up in Oldenzaal te laten zetten?
First things first: Wat moet je precies weten over permanente make-up in Oldenzaal, wat houdt deze semi permanente make-up precies in en welke voordelen zijn eraan verbonden? Lees snel verder: ik help je graag met tips en advies!

Welke vrouw wil er niet mooi en verzorgd uitzien? Iedereen! Make-up bestaat al duizenden jaren, maar één ding is zeker: de laatste decennia heeft zich een belangrijke evolutie voorgedaan in de wereld van de make-up, want nu kan je ook semi permanente make-up laten aanbrengen.

Nieuw in Oldenzaal is SUU Beauty, hier ben je aan het juiste adres voor professioneel advies of wanneer je wil genieten van de look én het comfort van kwalitatieve permanente make-up. (Grand opening rond 1 Juli, momenteel wordt er druk verbouwd!)

Ik ben gevestigd aan de Bentheimergraven 9 in Oldenzaal en in Deventer aan de Keulenstraat, nabij de A1, en ik sta klaar om jouw schoonheidsdromen werkelijkheid te maken. Ik zorg voor een veilige en professionele behandeling, waarbij we jouw wensen en voorkeuren centraal zetten. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verbetering of een opvallende transformatie, ik heb de expertise om aan jouw verwachtingen te voldoen. Let wel; ik zal altijd eerlijk zijn in mijn advies!

(S)PMU is een manier om de uitstraling van jouw gezicht aan te passen of te benadrukken, door er zachte lagen pigment in aan te brengen.

– SUU Beauty

Wat is permanente make-up? 

Permanente make-up is dé manier om de expressie van je gezicht aan te passen door er meerdere lagen pigment in aan te brengen. Het doel van permanente make-up voor je wenkbrauwen in Oldenzaal? Je natuurlijke schoonheid beter tot uiting brengen, zonder dat het geheel er kunstmatig of té aanwezig uitziet. PMU is dus eerder naturelle vorm van make-up die perfect bij jouw gezicht en natuurlijke trekken past. En nog iets: de make-up blijft natuurlijk gewoon zitten, waardoor je jezelf heel wat tijd en energie bespaart! Let wel; tegenwoordig werken wij met semi permanente make-up. De pigmenten zijn organisch en worden naar verloop van tijd afgebroken door het lichaam in tegenstelling tot de vroegere permanente make-up. Een bijkomend voordeel t.a.v. permanente make-up is dat semi permanente make-up niet verkleurd naar groen of oranje!

Wanneer is PMU in Oldenzaal een goed idee? 

Permanente make up in Oldenzaal is interessant in verschillende situaties, bijvoorbeeld:

  • Bespaard je tijd om elke dag (meerdere keren) nieuwe make-up op te doen
  • Wanneer je van nature geen of weinig wenkbrauw hebt, of wanneer je plekjes haar mist en meer uitstraling wil (Powderbrows, Microblading of Combibrows)
  • Wanneer je lipvorm minder zichtbaar is door bv. fillers of koortslip of wanneer je instant een mooie kleur op je lippen wil dragen (Lip blush tattoo)
  • Wanneer je het aanbrengen van symmetrische eyeliners moeilijk vindt of last hebt van tranende ogen (Permanente eyeliner)
  • Wanneer je oogpotlood uitloopt (Permanente eyeliner boven en/of onder)
  • Wanneer je allergisch bent voor gewone make-up of je uitstraling je onzeker maakt door bv. missende plekjes

Daarbij is PMU in Oldenzaal gewoon een must voor vrouwen die meer zelfvertrouwen willen krijgen. Permanente make-up in Oldenzaal zorgt voor een betere balans tussen de verschillende delen van je gezicht, maar verbeterd ook nog eens je algemene gezichtsexpressie. Nog een goede reden om voor permanente make-up in Oldenzaal te kiezen? Je hebt geen last meer van vervelende make-up vlekken op je kleding, nét de verkeerde kleur make-up of uitgelopen make-up na zweten; zonnen of zwemmen. Kortom, er zijn genoeg redenen om je gewone make-up in de kast te laten staan en te kiezen voor PMU in Oldenzaal!

De belangrijkste voordelen van permanente make up in Oldenzaal? 

Dat permanente make-up in bepaalde situaties een goede of misschien zelfs de énige uitkomst is, staat vast. Toch blijft het daar niet bij, want dankzij deze vorm van make-up geniet je van een aantal extra voordelen:

  1. De belangrijkste voordelen van permanente make up Oldenzaal? 

Professioneel aangebrachte permanente make-up loopt niet zomaar uit bij contact met vocht, wat bij traditionele make-up uiteindelijk wel het geval is. Dankzij waterproof PMU kan je dus gewoon blijven zweten, zwemmen en zonnebaden – het blijft altijd zitten!

2. Een professioneel resultaat 

Van één ding kan je zeker zijn: als specialist in semi permanente make-up Oldenzaal, zorg ik keer op keer voor een prachtig, professioneel ogend én duurzaam resultaat!

3. Een professioneel resultaat 

Als je een bril of contactlenzen hebt, is gewone make-up al snel een belemmering in plaats van een meerwaarde. Hetzelfde geldt voor mensen voor wie het zelf aanbrengen van make-up moeilijk gaat door bv. zicht -of fysieke problemen. PMU neemt die zorgen alvast van je weg.

4. Een zachte en gezonde huid

Traditionele make-up bevat vaak schadelijke en irriterende stoffen, zoals parfum. Laat je het werk aan mij over? Dan geniet je van het uitzicht van de mooiste make-up, maar blijft je huid ook onbeschadigd en gezond.

5. Duurzaam de deur uit met PMU

Veel PMU-producten zijn tegenwoordig milieuvriendelijk en bevatten geen, voor de natuur, schadelijke stoffen. Daarbij vind je heel wat producten die niet op dieren getest zijn. Als professionele make-up specialiste leg ik je gezicht in de watten met organische, en daarmee door het lichaam afbreekbare, make-up. Win-win!

Het rijtje is nog lang niet af, want PMU biedt nog heel wat andere voordelen. Zo is het met permanente make-up in Oldenzaal kinderspel om de sterke punten van je gezicht naar voren te brengen. Een bonus: permanent make-up is op de lange termijn een stuk goedkoper dan gewone make-up, aangezien je niet om de haverklap nieuw producten hoeft te kopen. Iets waar je portemonnee zeker blij mee zal zijn!

Permanente make-up in Oldenzaal: de mogelijkheden

Permanente make-up is natuurlijk een overkoepelende term voor alle vormen van make-up die langdurig resultaat geven. Bij mij, in Oldenzaal, zijn er heel wat mogelijkheden. Denk maar aan:

Powderbrows Oldenzaal
Microblading Oldenzaal
Lip blush Oldenzaal
Faux freckles Oldenzaal

Naast permanente make-up Oldenzaal voor je wenkbrauwen, zijn ook kleurcorrecties en het verwijderen van PMU, Combibrows en Lip Enlightenment mogelijk. Wil je meer weten over wat ik voor je kan doen? Bekijk dan zeker mijn aanbod of boek kosteloos een intake permanente make-up!

Kan ik permanente make-up laten verwijderen?

Als beauty professional doe ik mijn uiterste best om je een adembenemend resultaat te geven, maar het kan natuurlijk altijd zijn dat je je permanente make-up liever laat verwijderen. Ook dat kan ik voor je doen. Het verwijderen van deze semi permanente make-up gebeurt in verschillende sessies, maar hoeveel er precies nodig zijn, hangt af van het aantal behandelingen dat je hebt gehad, hoe diep de make-up zit en waar. Gemiddeld genomen staan hier 2-3 behandelingen voor. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Haal méér uit je permanente make up Oldenzaal

Klaar om je natural beauty in de spotlights te zetten met permanente make-up Oldenzaal op je wenkbrauwen in Oldenzaal? Dan help ik je maar al te graag. Neem snel contact met me op en geniet permanent van de mooiste natural make-up!

 

Permanente Make up Oldenzaal
Powderbrows
Permanente Make up Oldenzaal
Powderbrows
Permanente Make up Oldenzaal
Powderbrows

“PMU eyeliner laten zetten, enorm tevreden. De 24/7 goede service van Suus mag ook benoemd worden
(voor beantwoorden van vragen vooraf en achteraf per whatsapp)”

Schoonheid kent geen tijd, ik neem tijdens iedere behandeling ruimschoots de tijd voor jou.