Powderbrows of Ombré Brows zijn dé allernieuwste techniek op het gebied van (semi)- permanente make up wenkbrauwen.

Vroeger was permanente make-up al snel onnatuurlijk en erg aanwezig. Herinner je, je nog die grijze, groene of oranje wenkbrauwen, vaak ook nog dun van vorm? Gelukkig zijn de technieken en pigmenten sindsdien enorm verbeterd. Ik creëer met powderbrows zachte, natuurlijk uitziende, strakke en bovenal symmetrische wenkbrauwen die jouw gezicht accentueren.

Wist je dat na genezing niemand ziet dat je permanente make-up draagt? Mijn ‘gepoederde’ techniek zorgt voor een subtiele en natuurlijke uitstraling. Het is tijd om afscheid te nemen van dunne, ongelijke wenkbrauwen en hallo te zeggen tegen perfectie!

Laat je wenkbrauwen stralen en voel je zelfverzekerd met elke blik die je werpt.

– SUU Beauty

Na een uitgebreide browmapping, waarbij ik de wenkbrauwen passend bij jouw gezicht uitteken, bepaal ik samen met jou welke kleur het beste bij jou past. Onthoud dat de kleur gemiddeld genomen tot wel 40% terugloopt in toon en hardheid, zo blijft er een gepoederd effect over.

– SUU Beauty
BROWMAPPING

Browmapping

Door het toepassen van Powderbrows of Ombré brows voorkom je schade aan de huid tijdens de behandeling.

Met deze techniek blijven je wenkbrauwen gemiddeld tot wel 1.5 a 2 jaar mooi vóór je een nieuwe nabehandeling nodig hebt.

Stel je eens voor, nooit méér te veel epileren en elke ochtend wakker worden met perfecte wenkbrauwen! Wacht niet langer en geef jezelf het gemak en de schoonheid van langdurig prachtige wenkbrauwen.

Boek nu een afspraak en geniet van de vrijheid en zelfverzekerdheid die komt met perfect gestijlde wenkbrauwen, elke dag opnieuw.

Behandeltijd; ongeveer 1,5 uur.
Prijs; €249,-
*voor een touch-up klik hier.

Powderbrows wenkbrauw tattoo
Powderbrows
Powderbrows
Powderbrows
Powderbrows
Powderbrows
Infralash - Eyeliner tattoo
Powderbrows
Powderbrows
Powderbrows tattoo
Powderbrows

Méér resultaten of inspiratie op doen?

Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermt

“Eerste keer PMU wenkbrauwen laten zetten. Ik vond het erg spannend maar ik werd al gauw op mijn gemak gesteld en kwam erachter dat de spanning nergens voor nodig was. Top resultaat!!”

S Smith.

Ik bied een gratis intake aan om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, zonder verdere verplichting.

*Behoefte aan maximale privacy? Of direct geholpen worden, zelfs buiten werktijden, zelfs als ik volgeboekt ben? Klik hier.