Semi permanente make-up ook wel (SPMU), een techniek waarbij pigment semi-permanent in de huid wordt ingebracht, waardoor je elke dag wakker wordt met perfect gevormde wenkbrauwen. In mijn beautysalon in Oldenzaal een kleine 10 minuten vanuit Hengelo (Tevens makkelijk bereikbaar met het OV.) kun je onder andere terecht voor;

Powder Brows

Een natuurlijke uitstraling die diepte en definitie geeft aan jouw uitstraling. Permanente wenkbrauwen Hengelo is een veelgevraagde techniek. De Powder brows methode maakt de wenkbrauw aanzet lichter en met een donkerdere tint richting de punten toe voor een zacht effect. Ook een veel geboekte behandeling zijn de Combibrows dit is een combinatie van Powderbrows en Microblading wenkbrauwen Hengelo

Henna wenkbrauwen Hengelo

Henna wenkbrauwen Hengelo, voor wie opzoek is naar een minder permanente oplossing, bieden Hybrid Henna Brows de ideale keuze. Deze techniek combineert huidverven en wenkbrauw haarkleuring om je wenkbrauwen voller te maken. Hybride Henna Brows is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een tijdelijke boost zonder semi- permanente make-up.

Browmapping 

Al mijn wenkbrauw behandelingen komen met een uitgebreide browmapping, waarbij ik de wenkbrauwen passend bij jouw gezicht uitteken, bepaal ik samen met jou welke kleur het beste bij jou past. Onthoud dat de kleur gemiddeld genomen tot wel 40% terugloopt in toon en hardheid, zo blijft er een gepoederd effect over.

– SUU Beauty
BROWMAPPING

Browmapping


Wenkbrauwen Enschede 

Semi permanente make-up ook wel (SPMU), een techniek waarbij pigment semi-permanent in de huid wordt ingebracht, waardoor je elke dag wakker wordt met perfect gevormde wenkbrauwen. In mijn beautysalon in Oldenzaal een kleine 10 minuten rijden vanuit Hengelo, kun je onder andere terecht voor; Wenkbrauw behandelingen, Powderbrows, Microblading wenkbrauwen Hengelo, Combibrows, Microshading, Henna Brows en Hybride Henna.

Wenkbrauwen Hengelo
Wenkbrauwen Hengelo
Powderbrows
Wenkbrauwen Hengelo
Wenkbrauwen Hengelo
Infralash - Eyeliner tattoo
Wenkbrauwen Hengelo
Wenkbrauwen Hengelo
Powderbrows

Méér resultaten of inspiratie op doen?

Mijn foto’s zijn auteursrechtelijk beschermt

“Eerste keer PMU wenkbrauwen laten zetten. Ik vond het erg spannend maar ik werd al gauw op mijn gemak gesteld en kwam erachter dat de spanning nergens voor nodig was. Top resultaat!!”

S Smith.

Ik bied een gratis intake aan om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, zonder verdere verplichting.

*Behoefte aan maximale privacy? Of direct geholpen worden, zelfs buiten werktijden, zelfs als ik volgeboekt ben? Klik hier.